Fornøydhetsgaranti 1-3 dagers levering Fleksibel abonnements ordning Ratepanel score 9,3
Handlekurv 0

Abonnementsbetingelser

Hos Bambox.no har du muligheten for at køpe alle våre bambusprodukter på abonnement. Du bestemmer selv hvor ofte og hvor mye du vil ha levert, og kjøper du på abonnement sparer du opptil 50% i forhold til normalprisen.

Alle abonnementer er UTEN binding og kan sies opp fra dag til dag, vi tilbyr det utelukkende som en tjeneste så du mottar nye produkter når DU har behov for det. Du betaler utelukkende for de varer du mottar og for forsendelse.

Du velger om du vil kjøpe varene som abonnement i forbindelse med din bestilling. Her velger du ogsp når du ønsker produktene levert.

Ønsker du å legge til andre produkter på ditt abonnement, gjøres dette her, se guiden her 

Når vil min abonnementsbetaling bli trukket?
Betaling for ditt abonnement blir trukket så fort vi har sendt din ordre. Du vil i forbindelse med betalingen, motta en mail med opplysninger om hvilket beløp og hvilke varer vi har sendt til deg. Beløpet (som blir trukket), matcher ditt abonnement. Pengene blir trukket dagen varene sendes. jf. den dato du har opprettet ditt abonnement og det intervallet du har valgt. Din ordre vil alltid bli sendt første virkedag etter din bestilling.  

Oppsigelse av abonnement
Du kan til enhver tid administrere og si opp ditt abonnement ved å 
opprette en konto, med den mailadressen du brukte da du opprettet ditt abonnement. Du finner en oversikt i vårt system over ordre som er opprettet med din mailadresse. Vi har utformet en guide for hvordan du gjør det, hvis du allerede har en konto: klikk her.
Bemerk deg at det sendes en aktiveringsmail til deg for å sikre at det er den korrekte emailadressen. 

Du kan også sende en mail til info@bambox.no, hvor du i emnefeltet skriver ”Endring av abonnement”, og i mailen skriver du ditt fulle navn, adresse og brukernavn. 

Angrerett

Du har 14 dages angrerett, når du handler hos oss. Angreretten løper fra dagen avtalen er inngått.

Du skal innen 14 dager fra avtalens inngåelse gi oss beskjed om at du ønsker å kansellere ditt kjøp. Kanselleringen skal gis på mail  til info@bambox.no.

I din kansellering skal du gjøre oss tydelig oppmerksomme på at du ønsker å benytte deg av angreretten. Du kan også velge å benytte vårt standardskjema for angrerett og sende det til oss. Det finner du vedlagt din ordrebekreftelse og nederst i dette dokumentet. 

Tilbakebetaling av abonnementskjøp

Hvis du kansellerer ditt kjøp, får du naturligvis beløpet du har betalt tilbake. Har du gitt ditt samtykke til at leveringen kan skje og du allikevel ønsker å benytte deg av angreretten, skal du være oppmerksom på at vi vil kreve en rimelig betaling, for den delen av bestillingen som allerede er levert.

Vi refunderer beløpet til deg uten unødvendig forsinkelse og under alle omstendigheter senest 14 dager fra den dato hvor vi har mottatt melding om din beslutning om å kansellere denne avtalen. Vi gjennomfører en tilbakebetaling, med samme betalingsmiddel, som du benyttet ved den opprinnelige transaksjonen med mindre du melder ifra noe annet til oss. 

Endring av betalingsopplysninger på ditt abonnement 
Hvis du får nytt betalingskort eller du under andre omstendigheter endrer betalingsopplysninger, er det viktig at du går inn på din konto og endrer dine opplysninger. Hvis du ikke oppdaterer dine opplysninger, har vi ikke mulighet for å trekke betalingen for din ordre, og du vil dermed ikke motta dine varer. Hvis du er i tvil er du alltid velkommen til å kontakte oss på 
info@bambox.no.  

Trekk på ditt kort

Du kan til enhver tid endre din tillatelse til at vi trekker et beløp på ditt kort.

Du kan gjøre en oppsigelse gjeldene fra din korttilbyder senest 8 uker etter debiteringen med mindre annet fremgår av dine avtale med korttilbyder.  


Prosedyre for fornyelse og og sletting av kortnummer
Hvis ditt betalingskort blir fornyet, og vi derfor ikke kan gjennomføre trekk på kortet, mottar du en mail fra vårt system som gjør deg oppmerksom på problemet. Du kan oppdatere kortopplysninger på vår hjemmeside, og din ordre vil bli tatt hånd om. Hvis du sier opp ditt abonnement, så slettes dine kortopplysninger automatisk.

 


Kunde anmeldelser