Fornøydhetsgaranti 1-3 dagers levering Fleksibel abonnements ordning Ratepanel score 9,3
Handlekurv 0

Bambusprodukter

Bambusfibre er utrolig myke – faktisk langt mykere enn bomull – og derfor er det helt ideelt å lage klær av. Hos oss finner du et solid utvalg av klær i bambus, og du kan være sikker på at det er av høyeste kvalitet.

Vi tror så sterk på våre produkter av bambus, at du fritt kan få pengene tilbake hvis produktet ikke står til dine forventninger. Hvis du ikke er tilstrekkelig fornøyd kan du returnere produktet og få pengene tilbake. Det er ganske enkelt, du skal selvfølgelig ikke betale for noe du ikke liker. 

Bambusklær har mange gode egenskaper. I tillegg til å være mykt er det meget absorberende, som vil vil si at svette transporteres hurtig fra huden til overflaten av klærne hvor det fordamper. Bambusklær er altså helt perfekt i forhold til at redusere svettelukt. Bambusklær er antibakterielle som gjør at bakterier ikke kan utvikle seg i stoffet. 

Alle våre bambusprodukter er Øko-tex-sertifisert, som vil si at det er testet for over 300 forskjellige miljø- og helseskadelige stoffer. Under dyrkeprosessen av bambus er det eksempelvis ikke brukt hverken plantevernmidler eller innsektsmidler, og det betyr at dette materiale er langt mer miljøvennlig enn mange andre materialer på markedet. 

Vil du ha klær som både er godt for miljøet og godt for deg, er det virkelig verdt å prøve klær laget av bambus. Ta en titt på vårt utvalg og la deg begeistre.


Kunde anmeldelser